Κάθε άνθρωπος είναι σημαντικός και μπορεί να συνεισφέρει ώστε ο κόσμος μας να γίνει λίγο καλύτερος. Το ίδιο κι εσείς. To Dixan εργάζεται αδιάκοπα για να βελτιώσει ακόμα περισσότερο το περιβαλλοντικό της αποτύπωμα και η στήριξή σας μπορεί να αποδειχθεί χρήσιμη! Μικρές αλλαγές στην καθημερινότητά μας είναι αρκετές για να συμβάλλουμε στην προσπάθεια για έναν πιο καθαρό πλανήτη.

Η πορεία προς έναν πιο καθαρό πλανήτη

Οι πιστοποιήσεις μας

Η Henkel συμβάλλει σε ένα βιώσιμο αποτύπωμα συμμετέχοντας ενεργά στις διαβουλεύσεις της A.I.S.E για τη συνεχή εξέλιξη της βιομηχανίας μαζί με τους άλλους κατασκευαστές σαπουνιών και απορρυπαντικών.

Μικροπλαστικά

To Dixan εργάζεται ανελλιπώς για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της δεν απελευθερώνουν μικροπλαστικά στο περιβάλλον. Ανακαλύψτε τα σημαντικά επιτεύγματα και τις δεσμεύσεις μας για το μέλλον.

Η ευθύνη της Henkel

Ως ηγέτες στην αειφορική διαχείριση, στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε στον σχεδιασμό νέων λύσεων βιώσιμης ανάπτυξης, διαμορφώνοντας υπεύθυνα τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Αυτή η φιλοδοξία περικλείει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.