Ενώ σας παρέχει τέλεια αποτελέσματα καθαρισμού, To Dixan δεσμεύεται να διασφαλίζει την ασφάλεια της οικογένειάς σας και του περιβάλλοντος. Για τον σκοπό αυτό, εγγυόμαστε ότι η συνολική ασφάλεια των προϊόντων μας και των συστατικών που αυτά περιέχουν αποδεικνύεται πάντοτε επιστημονικά και σε συμμόρφωση με όλους τους κανονισμούς. Μάθετε περισσότερα εδώ για τις υπεύθυνες μεθόδους πραγματοποίησης δοκιμών καθώς και για τη στάση μας όσον αφορά τις δοκιμές σε ζώα.

Βρείτε το ιδανικό προϊόν για τις ανάγκες σας

Loading...

Η ευθύνη της Henkel

Ως ηγέτες στην αειφορική διαχείριση, στόχος μας είναι να πρωτοπορούμε στον σχεδιασμό νέων λύσεων βιώσιμης ανάπτυξης, διαμορφώνοντας υπεύθυνα τις επιχειρηματικές μας δραστηριότητες. Αυτή η φιλοδοξία περικλείει όλες τις δραστηριότητες της εταιρείας σε ολόκληρη την αλυσίδα αξίας.

Μικροπλαστικά

To Dixan εργάζεται ανελλιπώς για να διασφαλίσει ότι τα προϊόντα της δεν απελευθερώνουν μικροπλαστικά στο περιβάλλον. Ανακαλύψτε τα σημαντικά επιτεύγματα και τις δεσμεύσεις μας για το μέλλον.

Καθαριότητα και υγιεινή

Μια καθαρή μπουγάδα συμβάλλει σε ένα υγιές περιβάλλον για εσάς και την οικογένειά σας. Τα προϊόντα Dixan, χάρη στην τεχνολογία Ενεργού Καθαρισμού, σας εξασφαλίζουν μια υγιεινά καθαρή μπουγάδα.